torsdag 31 maj 2012

Ombokad

Dagens träningsdos:
Springer 3,8 km
Cyklar 5,5 km
"Jag är för liten för att gå själv hela tiden när de stora hundarna springer runt på sin skogspromenad, så jag får mellan varven åka specialdesignad hundryggsäck
- lyckost mig *s*"

Mycket rörelse har det varit idag - skönt! Sprang igång mig några kilometer i morse med Humla & Leia i Baggenbältet, sen var det dags för skogen med Yoh, Levi, de sex vuxna hundarna och lilla Cikoria (som flyttar först i morgon).

Lunch, och därefter upp på cykeln och till gymmet för att frysa mitt kort över sommaren. Trots mina goda intentioner för ett tag sedan har jag inte tagit mig dit en enda gång (bortsett från testet), så nu är det lika bra att ta konsekvenserna av min karaktärslöshet och köra igång till hösten igen *s*.

Vidare till Cykelstudion i Lerum där jag köpte ett par riktiga cykelskor och dito pedaler! Har funderat väldigt länge på det här inköpet, och nu kände jag att det var hög tid om jag ska ha en chans att köra in dem innan Vättern. Lämnade cykeln för översyn - och montering av pedalerna - så att den är i topptrim, och får hämta hem den i morgon.

Har ringt en massa viktiga samtal och bland annat bokat om mig på Orust Runt-loppet från 80 km till 40 km - vågar inte riskera att få ont någonstans när det nu är så nära Vättern...

Kollade också upp vad de erbjuder för frukost på Medevi brunn där vi ska logera nästa fredag - söndag; äggröra, bacon, bröd, fil, frukt etc etc. Toppen! På lördag kväll blir det grillbuffé som vi redan bokat in oss på - HUR gott kommer inte det att smaka!?

Skrev ut mitt startbevis igår kväll, och jag är nu (över)fylld av förväntan inför vad som komma skall!!! :-)2 kommentarer:

Y-flocken sa...

Men var du på gymmet ändå? Trodde du fixade det på telefon... Låter som om ni kommer äta gott nästa helg. =)

Harmonia sa...

Mmmm - because we're worth it, you know :-).

Hade ju vägarna förbi och svängde in och betalade hundralappen det kostar att frysa kortet - kan ju inte skriva varenda liten detalj här förstår du väl hi, hi!