lördag 2 juni 2012

Tester

Dagens träningsdos:
Cyklar 13 km

Yoh gjorde MH-test med sin Sökarens Bellis i Kind utanför Svenljunga idag, och det med bravur! Lilla, söta, underbara Bellis klarade sig igenom banan med en otrolig stabilitet och tog sig an varje utmaning med samma positiva energi. Klart hon reagerade på skramlet, overallen, spökena etc men avreagerade på ett självklart och helt fantastiskt sätt - både Yoh och jag kände oss otroligt stolta över henne!

*********

När vi kom hem tog jag en provtur för att testa de nya cykelskorna och pedalerna inför morgondagens övningar. Det var lite knöligt i början att klura ut hur jag skulle få fast skorna på pedalerna, så jag susade runt varv efter varv uppe på Samuelssons stora parkering tills jag kände mig trygg i hanteringen. Det viktigaste var ju sedan att lära mig få AV dem snabbt... *s*

Allt nytt känns förstås ovant i början, man får ju en något annorlunda ställning på både fötter och kropp, och efter den dryga milen jag cyklade idag känns det som att jag nog får ändra inställningen på skons placering på pedalen - den sitter lite för långt fram på tån nu tycker jag. Dessutom ska jag testa att flytta bak sadeln någon centimeter. Men i morgon kör jag som det är nu, och hoppas på att inte få ont någonstans.

1 kommentar:

Y-flocken sa...

Bellis är bäst! <3