fredag 21 december 2012

En dag på sned


Dagens träningsdos:
Spinning + yoga på gymmet


Det börjar med härligt tidig morgon på gymmet, där vi efter träning och dusch blir bjudna julfrukost *s*!

Hem, ut med hundarna i trädgården för en snabbkiss och vidare till Lerum på fika med mellandotter och dotterdotter - jättemysigt <3. Före fikat hinner jag inhandla en fin porslinsfigur som, när kaffet är urdrucket och det är dax att hasta vidare, åker i golvet och går sönder... Den får nu stå utomhus och vara vacker - hoppas hon överlever vintern.


Ner till Kvantum där parkeringen är full, så julmatsinköpet skjuts fram - igen. Så är det bara att fortsätta bilfärden till Colorama för att hämta upp beställd sprayburk med färg. Den har (förstås) inte kommit...

Hem och ut i halkan på långpromenad med tre grymt uttråkade hundar som är på ett sjuhel*es humör - drar, revirkissar stup i kvarten, gafflar och bär sig åt så jag blir alldeles matt. Som grädde på moset ramlar jag förstås på en, av snö väl dold, isfck men vig som man är (?!) hinner jag rulla ihop mig så inte ett enda blåmärke uppstår. Puh... 

Hade tänkt baka i eftermiddag, men vågar inte utmana ödet. Det får bli städning i stället, för DET kan väl inte gå snett?!

 

3 kommentarer:

Marie Runestam sa...

Men stackar dej! Vilken dag! Tur att den började bra iallafall tillsammans med mej. Hum, det blir nog ingen julmat hos dej i år. Men jag har massor så du kan komma hit.

Y-flocken sa...

Den var ju jättefin! Det var dumt att göra sönder den direkt... =)

Sökaren sa...

Akta dig, Marie, så jag inte tar dig på orden... ;-)

Och ja, Yohanna, det var verkligen väldigt korkat :-(. Men det var kanske meningen att den skulle vara ute i s f inne, vem vet :-)